Przejdź do głównej zawartości

Przegląd Obszarów Roboczych

Obszar roboczy umożliwia zespołowi współdzielenie projektów, brandingu i pakietu. Możesz również pozostać na koncie Osobistym bez współdzielonego obszaru roboczego.

  • Przełącznik obszaru roboczego w górnym pasku / nawigacji (Osobiste kontra nazwany obszar roboczy), gdy masz dostęp.
  • Zapraszaj członków zespołu z górnego paska, gdy jest dostępne.
  • Ustawienia obszaru roboczego w /workspace/general, /workspace/members i /workspace/plan (z workspaceId).
  • Profil / Ustawienia mogą wyświetlać Obszar roboczy, gdy obszar roboczy jest aktywny.

Kto widzi przełącznik i zaproszenie, zależy od dostępu administratora lub istniejącego członkostwa w obszarze roboczym. Osoby niebędące administratorami i nieposiadające obszarów roboczych zazwyczaj nie widzą przełącznika.

RolaTwórz (import, tworzenie, TTS itp.)
WłaścicielTak
WspółtwórcaTak
CzłonekOgraniczone / tylko podgląd — działania twórcze wyświetlają komunikat o odmowie dostępu