Przejdź do głównej zawartości

Przenoszenie projektów do obszaru roboczego

Przenieś istniejące projekty z osobistego (lub innego kontekstu) do obszaru roboczego, aby zespół mógł nad nimi współpracować.

  1. Otwórz Projekty (Biblioteka projektów).
  2. Wybierz jeden lub więcej filmów.
  3. Wybierz Przenieś do obszaru roboczego (lub równoważną akcję zbiorczą / z menu, gdy jest wyświetlona).
  4. Wybierz docelowy obszar roboczy i potwierdź.
  • Limity hostingu lub planu w docelowym obszarze roboczym mogą zablokować przeniesienie — postępuj zgodnie z komunikatem o błędzie w aplikacji lub monitem o uaktualnienie.
  • Tylko osoby z uprawnieniami do przenoszenia treści mogą wykonać tę akcję.
  • Po przeniesieniu otwórz obszar roboczy za pomocą przełącznika, aby znaleźć projekty.