Zapraszanie członków i role
Użyj Zaproś członków zespołu (lub Utwórz przestrzeń roboczą), aby zbudować współdzieloną przestrzeń roboczą i dodać osoby.
Zaproś lub utwórz
Dział zatytułowany „Zaproś lub utwórz”- Otwórz Zaproś członków zespołu z górnego paska, gdy jest dostępne.
- Postępuj zgodnie z kreatorem: utwórz przestrzeń roboczą, jeśli to konieczne, migruj opcje planu, jeśli są pokazane, zaproś adresy e-mail i opcjonalnie przenieś filmy.
- Zaproszone osoby akceptują zaproszenie poprzez proces akceptacji przestrzeni roboczej (
/workspace/accept).
- Właściciel — pełna kontrola, w tym plan i rozliczenia dla przestrzeni roboczej, gdy ma to zastosowanie.
- Współtwórca — może tworzyć (importować, tworzyć, TTS i podobne). Miejsca dla Współtwórców mogą być rozliczane jak miejsca na poziomie Starter — zapoznaj się z cennikiem w aplikacji.
- Członek — dostęp do współpracy bez pełnych praw do tworzenia; działania produkcyjne mogą wyświetlać komunikat tworzenie zabronione.
Dokładna liczba miejsc i ceny pojawiają się w interfejsie zaproszeń / Planu.
Zakładki ustawień przestrzeni roboczej
Dział zatytułowany „Zakładki ustawień przestrzeni roboczej”Po wybraniu przestrzeni roboczej otwórz Ustawienia przestrzeni roboczej:
- Ogólne — profil przestrzeni roboczej
- Zespół — członkowie i role
- Plan i Kredyty — subskrypcja przestrzeni roboczej (często tylko dla właściciela do zmiany)