İçeriğe geç

Çalışma Alanlarına Genel Bakış

Bir çalışma alanı, bir ekibin projeleri, markalamayı ve plan kapasitesini paylaşmasını sağlar. Paylaşılan bir çalışma alanı olmadan da bir Kişisel hesapta kalabilirsiniz.

  • Erişiminiz olduğunda üst çubukta / navigasyonda Çalışma alanı değiştirici (Kişisel mi yoksa adlandırılmış çalışma alanı mı).
  • Uygun olduğunda üst çubuktan Ekip arkadaşlarını davet et.
  • /workspace/general, /workspace/members ve /workspace/plan adresindeki Çalışma alanı ayarları (workspaceId ile).
  • Bir çalışma alanı etkin olduğunda Profil / Ayarlar Çalışma Alanı’nı gösterebilir.

Değiştiriciyi ve daveti kimin gördüğü, yönetici erişimine veya mevcut çalışma alanı üyeliğine bağlıdır. Çalışma alanı olmayan yönetici olmayanlar genellikle değiştiriciyi görmezler.

RolÜret (içe aktar, oluştur, TTS, vb.)
SahipEvet
Katkıda BulunanEvet
ÜyeSınırlı / görüntüleme — üretme eylemleri reddedildi mesajı gösterir